Bli med på Babysang


De vakreste stemmene et barn vet om er stemmene til mamma og pappa. Bli med på Babysang og gi barnet ditt en god opplevelse av trygghet og nærhet

Vårt mål for Babysang-samlingene er å være med på å bygge positive tilknytninger mellom foreldre og barn gjennom rytme og musikalitet. Samtidig ønsker vi også å være med på å fremme nærhet til kirka og det vi står for gjennom bruk av noen kristne barnesanger i samlingene.

Babysang fungerer også som en møteplass for spe-/småbarnsforeldre i samme situasjon, og derfor har vi satt av god tid til uformelt sosialt samvær. Det stilles ingen krav til sangstemme eller noe annet. Dette passer for alle som har lyst. Kom, prøv og se om det er noe for dere!

På babysangen synger vi ulike barnesanger, både med og uten bevegelser til, og både med og uten kristent innhold. Vi bruker også babytegn/tegnspråk i noen av sangene.

Selve sangstunden varer i ca. 25 minutter. Etter sangstunden er det tid for kaffe/te og «noe atåt», og ikke minst en hyggelig prat. Ungene har mulighet for å leke. Dere gir selvfølgelig barnet mat og stell underveis, når det er behov for det.

For mer info og påminnelser, bli med i Facebook-gruppa vår, Babysang Namsos kirke

Velkommen!

Hilsen menighetsarbeider Anne Mette Zawierucha
 

Tilbake
Del