Blir du med på blåtur?


Blåtur er i denne sammenhengen er en busstur med ukjent reisemål for passasjerene. Vi lover en komfortabel buss, som tar deg med til opplevelser for hode, hjerte, gane og mage! 
 

Vi har gleden av å invitere deg med på en busstur lørdag 27.aug med avgang kl 10.00 fra Coop Extra ABC og retur kl 18.00. Vi håper at mange blir med. Turen koster kr 400.- og da er maten inkludert: kaffe m/vafler og middag m/dessert og kaffe. Dette med blåtur innebærer altså at du ikke skal vite reiseruta på forhånd. Været rår vi ikke med, og mange synes det har regnet nok i sommer. Det er lite gåing, men selvfølgelig skal vi ut av bussen flere ganger. Blåturen er lagt til en lørdag, og dermed kan det være mulig for flere som før ikke har hatt anledning til å delta på turer midt i uka.

En tur for alle aldre!
Vi mener turen passer for alle aldre, og for folk fra fjern og nær. Programmet er både variert - kulturelt, historisk og kanskje noen har en god fortelling å dele underveis? Vi liker humor, og vi liker alvor! For en mix! Dette blir tur i kirkelig regi på ypperlig vis!

Planleggingskomiteen ønsker deg velkommen med på tur! 
Mvh Anita Volden, leder av Vemundvik menighetsråd og Astrid Margrethe Gustad Angelus, diakon. 

Påmeldinger mottas av Astrid diakon fram til og med 19. august, på følgende epost: aga@kirken.namdal.no eller mobilnr: 93 46 82 90.

Tilbake
Del