Konsert i Ranem kirke


Velkommen til konsert i Ranem kirke 11. desember kl. 18:00

Juletoner er en klassisk julekonsert med fylkesmusikertrioen Pocus og sangerne Runa Hestad Jenssen og Ola Marius Ryan. Kjente og kjære julesanger møter nyere juleklassikere, ispedd stykker fra den klassiske musikkens julerepertoar. Med et intimt lydbilde bygget på instrumentene obo, cello og piano får de kjente julesangene ny innpakning i Pocus’ egne arrangementer – der den klassiske musikken ligger i bunn samtidig som elementer av pop, jazz og folkemusikk bidrar til Pocus’ særegne uttrykk.

Hvem er Pocus: De er en av Fylkesmusikernes faste ensembler som består av: Elin Torp Meland/obo, Kjell Magne Robak /cello og Jon Kristian Bye/piano

Ola Marius Ryan: er fra Namsskogan og er en av landets beste tenorer og jobber frilans og som lærer ved Nord universitet

Runa Hestad Jensen: er fra Verdal og er også en av landets beste sopraner jobber som frilans og som lærer ved Nord universitet.

Konserten framføres i kirker rundt om i Trøndelag, fra Innset i sør til Rørvik i nord. 11. desember så blir det i Ranem kirke i Overhalla. Hjertelig velkommen til en stemningsfull musikalsk høytidsstund i førjulstiden!

Tilbake
Del